Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws maandag 10 oktober 2022

gepost 1 year ago, op maandag, 10 oktober 2022 door Crew

Pieter De Crem en zijn schepencollege trekken eind november de straat op en organiseren een nieuwe ‘Ronde van Aalter’. In elk van de acht deelkernen van Aalter gaan de politici persoonlijk aan de burger gaan vertellen waar ze mee bezig zijn en welke investeringen de komende twee jaar nog in het dorp gepland worden.

—---------------------------------

Eeklo heeft de Theo’s uitgereikt. Dat zijn de ondernemersprijzen van de stad. De prijs van ‘Ondernemer van het jaar’ gaat naar tuinspecialist Hermie Online. Kapster Annie Van de Walle werd bedacht met een ‘lifetime achievement award’ voor haar carrière van de voorbije vijftig jaar. De Eco-Theo voor de ondernemer met de grootste inspanning op het vlak van duurzaamheid is voor restaurant La Maryse uit de Stationsstraat in Eeklo.

—----------------------------

Verschillende politiezones uit Oost-Vlaanderen hielden controles voor ladingzekering. Drie voertuigen werden tijdelijk geïmmobiliseerd en de bestuurders kregen een boete.

—-------------------------------

De herstellingswerken aan het wegdek van de Kaaistraat in Eeklo zorgen voor een opvallend resultaat. Overal zie je nu zwarte ‘lavavlekken’ tussen de rode straatstenen. De stad laat weten dat dit gaat om voorlopige werken, in afwachting van de heraanleg van het volledige wegdek.

—----------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws