Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws maandag 1 mei 2023

gepost 1 year ago, op maandag, 1 mei 2023 door Crew

Ook nog op deze 1 ste mei rijden er geen treinen tussen Gent-Sint-Pieters en Brugge. Ter hoogte van Aalter wordt opnieuw gewerkt aan de aanleg van het derde en vierde spoor. Momenteel ligt er al een derde en vierde spoor tussen Landegem en Gent. Er worden vervangbussen ingelegd.

—----------------------------------------------

In het centrum van Eeklo is zondagochtend in de vroege uurtjes een personenwagen in brand gestoken die geparkeerd stond in Boelare. Om 5.15 uur kreeg de brandweer melding dat vlammen van onder de motorkap kwamen. De brandweer ging ter plaatse en het voertuig werd geblust.

—----------------------------------------------

De herstellingswerken aan het Verbauwenbad in Eeklo zitten op kruissnelheid. Het zwembad van Eeklo is nog maar een paar jaar oud, maar eind vorig jaar moest het toch al weer dicht door technische problemen. Er waren scheurtjes ontdekt in de wand. —---------------------------------------------

Omwille van nutswerken in opdracht van Fluvius zal vanaf woensdag 3 mei tot en met woensdag 10 mei de Zandvleuge eenrichtingsverkeer worden ter hoogte van huizen met nummer 34 tot 68.

—--------------------------------------

Op woensdag 3 mei starten er dringende rioleringswerken ter hoogte van de Lindestraat 27 in Kleit. Door de beperkte breedte van de rijbaan wordt de volledige weg afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Fietsers en voetgangers kunnen de werken wel passeren.

—------------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws