Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws maandag 1 januari 2024

gepost 4 months ago, op zondag, 31 december 2023 door Crew

De gouverneur van Oost-Vlaanderen verbiedt om zelf vuurwerk af te steken in heel de provincie tijdens de eindejaarsperiode. Dat is beslist tijdens een overleg met de burgemeesters en veiligheidsinstanties. Het verbod is meteen van kracht en loopt nog tot 2 januari.

—-------------------------------------------

Pieter De Crem (CD&V), de burgemeester van Aalter en voormalig minister van Defensie, zal in 2025 vaak in Japan vertoeven. De Crem werd benoemd tot commissaris-generaal voor het Belgische paviljoen op de Wereldtentoonstelling van 2025 in het Japanse Osaka. —---------------------------------------

Vandalen hebben de kerstverlichting doorgeknipt aan twee handelszaken in de Noordstraat in Maldegem. Jammer dat zoiet gebeurt reageren de handelaars in Maldegem.

—---------------------------------------------

In dit nieuwe jaar rolt Maldegem het LEADER-project ‘Meetjeslandse Straatambassadeurs’ uit in Middelburg en in Donk. Met dit project wil de gemeente de effectieve noden van de mensen uit de buurt leren kennen en de betrokkenheid verhogen.

—------------------------------------------

Nog heel de kerstvakantie kan er in de Herbakkersstad naar hartenlust geskatet worden. “Drie weken lang staat in De Blokhutten een groot indoor skatepark opgesteld, waarop skaters zich op tal van toestellen kunnen uitleven

—-----------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws