Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws dinsdag 2 januari 2024

gepost 4 months ago, op dinsdag, 2 januari 2024 door Crew

Met de start van het nieuwe jaar is ook de start van de nieuwe politiezone Aalter-Maldegem officieel een feit. Vanaf nu zullen elke dag 143 medewerkers instaan voor de veiligheid van 54.000 inwoners.

—----------------------------------------

Heel wat restaurants in het Meetjesland zijn dicht op zondag. Met de sluitingsdag op zondag kiezen de chefs voor een duurzaam personeelsbeleid, klinkt het.

—---------------------------------------------

De stad Eeklo verhoogt in 2024 het maximale subsidiebedrag voor straatfeesten en buurtactiviteiten. De limiet wordt opgetrokken van 150 naar 250 euro per activiteit. “Een hogere subsidie geeft organisatoren de mogelijkheid om meer te investeren.

—---------------------------------------------

De kapsalons van Kreatos in Maldegem en in Knokke starten het jaar vernieuwd, en zijn vanaf nu ‘Salon du Nord’. Ulrike Standaert (38) baat sinds 2003 ‘Kreatos Knokke’ uit op de Lippenslaan. In 2020 opende Ulrike een tweede salon in de Koningin Astridlaan in Maldegem.

—-------------------------------------------------

De kleine Ellis Demeyer zorgt voor een viergeslacht in het Meetjesland. Ellis is ondertussen een jaar, maar de feestperiode was een ideaal moment om het viergeslacht eindelijk eens te vereeuwigen op foto.

—---------------------------------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws