Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws donderdag 9 maart 2023

gepost 11 months ago, op donderdag, 9 maart 2023 door Crew

Een autobestuurster uit Eeklo die door het rode licht was gereden omdat ze zich naar het ziekenhuis haastte, kon maar op weinig begrip rekenen van de politierechter. Het verkeerslicht stond al 36 seconden op rood toen ze geflitst werd, wat uiteraard een zeer zware overtreding is. De vrouw kreeg een boete van 640 euro en een rijverbod van 8 dagen.

—-----------------------------

Verkeer tussen Deinze en Aalter moet nog tot vrijdagmiddag 10 maart omrijden. Er zijn voorbereidende werken bezig voor de grote wegenwerken die binnenkort volgen in Vinkt en Zeveren. Vrijdagmiddag gaat de baan tussen Aalter en Deinze weer open.

—-----------------------------------

Inwoners van Aalter kunnen een vip-arrangement winnen aan de aankomst van de Ronde van Vlaanderen. De Ronde van Vlaanderen trekt op zondag 2 april door zes van de acht dorpen van Aalter. Info: www.aalter.be/word-vip-van-aalter.

—-------------------------------------

De ijspiste van Maldegem was een succes, met uiteindelijk 9.380 schaatsers in drie weken tijd. Een topcijfers, want dat zijn er zowat 1.500 meer dan een jaar voordien. Er kwamen 6.130 ‘gewone schaatsers’ langs, en 3.250 schoolkinderen.

—--------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws