Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws donderdag 8 juni 2023

gepost 1 year ago, op donderdag, 8 juni 2023 door Crew

Het Heldenpark in Eeklo is officieel een voetgangerszone. Tot nu gebeurde het vaak dat wagens het begin van het park wel inreden. De zone zal aan alle in- en uitgangen van het Heldenpark worden aangeduid met de nodige verkeersborden.

—----------------------------------------

Stad Eeklo trakteert deze zomer op drie gratis muziekavonden. Deze zomer niet meer elke donderdag en zaterdag een muziekfeest, maar er wordt gekozen voor minder avonden met iets grotere namen. Het volledige programma vind je op www.eeklo.be/zomersemuziek.

—-----------------------------------------------------------

Aalter pakt uit met een nieuwe zomerzoektocht, die je tot eind september kan doen. Een gratis deelnemingsformulier haal je in ArtA’A aan het station, of op de gemeentelijke website. Info: www.aalter.be/zomerzoektocht.

*-------------------------------------------------

De gemeente Aalter voorziet tijdens de zomervakantie kinderopvang op vier locaties. Er is altijd minstens één locatie open. Inschrijven kan zowel voor een halve als een volledige dag via www.aalter.be/bko-inschrijven.

—-----------------------------------------

Vanaf nu tot eind augustus vind je de SMOTspot weer op de Markt van Eeklo. Aan die SMOTspot kan iedereen zich gratis insmeren met zonnecrème factor 30.

—---------------------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws