Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws woensdag 7 juni 2023

gepost 1 year ago, op woensdag, 7 juni 2023 door Crew

Een maand na een ongeval met twee koetsen in Aalter is een van de inzittenden overleden. Gilbert V. (82) uit Aartrijke stierf vorige week in het ziekenhuis van Gent. Hij laat een vrouw en twee kinderen achter.

—-----------------------------------------------

Bevindt de in Poperinge gespotte wolf zich nu in het Meetjesland? In een weide aan de Lokouter in Lotenhulle vond een landbouwer twee dode schapen, en eentje dat zwaar gewond is. Volgens de vaststellingen ter plaatse is de kans groot dat het om een wolvenaanval ging. —--------------------------------

Aan de Huysmanhoeve in Eeklo zijn de voorbereidingen van de langverwachte renovatie van het Poortgebouw eindelijk begonnen. Daarbij vonden archeologen sporen van een gebouw uit de dertiende eeuw, dat nog voor het huidige poortgebouw moet gestaan hebben.

—--------------------------------

Maldegem gaat op zoek naar zijn favoriete vereniging binnen de gemeentegrenzen. De vereniging met de meeste stemmen krijgt een splinternieuwe bakfiets. Alle inwoners kunnen tot en met 2 juli 2023 stemmen op hun favoriete goede doel.

—------------------------------------

Tijdens het concert van het schoolkoor, heeft Maricolen Maldegem de Oxfam Award voor scholen in ontvangst genomen naar aanleiding van hun Fairtrade Pop-up shop.

—------------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws