Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws donderdag 30 juni 2022

gepost 2 years ago, op donderdag, 30 juni 2022 door Crew

Op de E40 van Brussel naar Oostende is een ongeval gebeurd net voorbij Aalter. Brokstukken versperren er de weg. Deze morgen kan je er maar moeilijk door. Verkeer dat vanuit Antwerpen of Gent richting kust gaat rijdt best om via de E34. Van Aalter naar Brugge neem je de N44.

—-----------------------------------------

Culturaal organiseert op zondag 3 juli een aperitiefconcert in de kerk van Aalter-Brug, als start van de kermis. Het ensemble ‘Le Collectif Musical’ onder leiding van Bernd Van Hulle wil het publiek samen met de violiste Elisa Kawaguti, laten genieten van muziek uit Duitsland, Finland en Engeland.

—------------------------------------

Eeklo houdt deze zomer de Pleinfeesten, en geeft dit weekend al een voorsmaakje met de ‘Pleinfeesten for kids’. Zaterdag 2 juli kan je op de Markt van Eeklo terecht. Van 14 tot 17 uur is er voor kinderen vanaf drie jaar een circusdorp met jongleerkunsten en een evenwichtshoekje. Er is ook een parcours met allerlei fietsen.

—------------------------------------

In de Waterhoek in Moerkerke is woensdagmiddag brand ontstaan in een hoeve. Het waren de buren die de rookpluim opmerkten en de hulpdiensten alarmeerden. Eenmaal ter plaatse bleek het om een brand in de nok van het huis te gaan. Niemand raakte gewond, maar de schade in de woning is groot. De woonst is dan ook onbewoonbaar verklaard.

—----------------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws