Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws donderdag 3 november 2022

gepost 2 years ago, op donderdag, 3 november 2022 door Crew

In een deel van Kaprijke vervalt de ophokplicht in het kader van de vogelgriep. Maar in het oosten van de gemeente blijft het behouden. Zowel in Sint-Laureins als in Evergem was vogelgriep vastgesteld. Een groot deel van Kaprijk bevindt zich echter nog in een bewakingszone na een besmetting in Evergem.

—------------------------------------------

De geplande wegenwerken in de Korte Moeie, IJzerstraat en het Mandeweegsken in Eeklo starten pas op 11 januari 2023. De nutswerken in de Korte Moeie en in de IJzerstraat zijn al uitgevoerd, maar de echte wegenwerken starten nu nog niet. De aannemer kampt met moeilijkheden rond onder andere laattijdige leveringen en personeelstekorten.

—-----------------------------------------

De Stationsstraat (N9) in Eeklo wordt deze vrijdag 4 november tijdelijk afgesloten voor doorgaand verkeer. Er wordt een torenkraan afgebroken en daardoor wordt de N9 afgesloten voor het verkeer komende van Gent richting Eeklo-centrum, ter hoogte van Stationsstraat 79.

—----------------------------------------

Het nieuwe wedstrijdseizoen discodansen gaat van start. Zondag 6 november vindt de opening plaats in Sporthal Meos in Maldegem. Dansers uit Oost- en West-Vlaanderen zullen in Maldegem strijden voor de eerste overwinning van het seizoen. Info: www.danssportvlaanderen.be.

—---------------------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws