Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws vrijdag 4 november 2022

gepost 1 year ago, op donderdag, 3 november 2022 door Crew

Een man riskeert een celstraf van acht maanden omdat hij uithaalde naar een politie-inspecteur op het commissariaat in Aalter. Een patrouille trof hem al slapend aan in zijn wagen en wilde hem controleren op alcohol. De man was daar niet mee opgezet en werd ingerekend. Het parket spreekt over een slag met de platte hand, de beklaagde stelt dat hij enkel een duw uitdeelde.

—--------------------------

Het ziet er naar uit dat de ondergrondse centrumparking in Eeklo er dan toch zal komen. De stad communiceerde vorige maand dat ze zelf niet verder zou investeren in een ondergrondse parking op de terreinen van Decora. Maar de parking zou er toch komen gekoppeld aan de voorwaarden voor de vergunning van het nieuwe bouwproject.

—----------------------------

De winterregeling is ingegaan op het groencomposteringspark in Aalter. Op dinsdag en donderdag blijft het park gesloten. Het groencomposteringspark in Aalter is en blijft gratis. Op het recyclagepark kan je enkel met een afspraak terecht, maar op het groencomposteringspark kan je zonder afspraak binnen.

—--------------------------------

Aalter houdt de gemeentelijke zalen op slot voor de verhuur aan particulieren voor privéfeestjes. In de zelfstandige gemeente Knesselare kon je als particulier een gemeentezaal huren voor pakweg een babyborrel. In de nieuwe fusiegemeente Aalter kan dat niet meer.

—---------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws