Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws donderdag 24 augustus 2023

gepost 6 months ago, op donderdag, 24 augustus 2023 door Crew

Bij regionale zender AVS zijn algemeen directeur Ilse De Coninck en tv-figuur Sarah De Backer op staande voet ontslagen door de raad van bestuur. Dat bevestigt Sam Baro, dagelijks bestuurder van de zender. Een reden wordt officieel niet genoemd, al komt voor velen het ontslag niet helemaal onverwacht.

—---------------------------------------

Gemeenteraadslid Marc Windey tempert het enthousiasme van stad Eeklo bij de eerste spadesteek van de werken aan de Ring. Windey wijst erop dat de Ring biedt geen oplossing voor het toenemende verkeer aan de noordkant van Eeklo.

—------------------------------------------

Politiezone Meetjesland heeft een controleactie gehouden op het gebruik van de smartphone achter het stuur en kon twee bestuurders betrappen.

—---------------------------------------------------

Aalter maakt zich op voor koersfeest, met start Renewi Tour op 25 augustus: “Renners rijden uur lang door de Aalterse dorpen. Je ziet ondermeer de renners: Jasper Philipsen, Thibeau Nys of Arnaud De Lie.

—-----------------------------------------------

Van vrijdag 25 tot zondag 27 augustus wordt Poeke Doavert georganiseerd, in het dorp Poeke bij Aalter. Vrijdagavond vanaf 19 uur wordt er gefeest.

—-----------------------------------------------------------

Zondag wordt Toer Lekker Oost-Vlaams georganiseerd, en zetten in onze provincie 29 streekproducenten de deuren open. In het Meetjeslandkan je onder andere naar de Huisbrouwerij Den Tseut in Oosteeklo. Alle praktische info op www.lekkeroostvlaams.be/toer.

—------------------------------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws