Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws vrijdag 25 augustus 2023

gepost 6 months ago, op vrijdag, 25 augustus 2023 door Crew

Het aantal ongevallen met gewonden in de centrumstraten van Aalter en de deelgemeenten is het voorbije jaar met 40 % gedaald. Op 1 september zal het twee jaar geleden zijn dat Aalter in alle dorpskernen grote zones dertig invoerde.

—-------------------------------------------------------

De herstellingswerken aan het zwembad van Eeklo vlotten goed. De stad Eeklo durft stilaan dromen van een heropening. Het Verbauwenzwembad van Eeklo is al sinds eind vorig jaar dicht omdat er scheurtjes waren vastgesteld in de bodem. Tegen eind dit jaar hoopt de stad Eeklo opnieuw het zwembad te kunnen openen.

—--------------------------------------------

Eeklo houdt voor de derde en laatste van haar Zomerse Muziekavonden. Het podium wordt opgebouwd op de Markt. Vanaf 17 uur is er de Crazy Discoshow. Om 19 uur komt de Ketnetband Live. Om 21 uur mag Lotte van LikeMe de zomer definitief uitzwaaien.

—-------------------------------------------------

Rudi Van Landschoot uit Kleit (Maldegem) heeft ruim 8 duizend euro geschonken aan het Kinderkankerfonds. Rudi van Landschoot had in 2017 het boek ‘Op tramar tussen Kampel en Burkel’ geschreven, over zijn dorp Kleit. De opbrengst van het boek schenkt hij nu aan het Kinderkankerfonds.

—-----------------------------------------------------

Op zondag 27 augustus wordt in Knesselare (Aalter) de vierde editie gereden van de Memorial Bjorg Lambrecht. Dat is een interclubwedstrijd U23, die jonge renners laat schitteren. Vandaag kan je in Aalter al naar de start van de Renewi Tour.

—------------------------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws