Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws donderdag 22 juni 2023

gepost 8 months ago, op woensdag, 21 juni 2023 door Crew

Daan Terriere is na een lange procedure ontslagen als directeur van de school Klavertje Vier in Knesselare. Hij gaat in beroep. Aan de oorzaak ligt een onenigheid met de directeur van de scholengroep, over zijn manier van werken. Onder andere zijn communicatiestijl zou in verkeerde aarde vallen.

—-------------------------------------

Een ultieme poging om deze winter toch nog parkeren toe te laten op de Markt van Eeklo is mislukt. Open Vld wou dat forceren, omdat de beloofde parkeeralternatieven er nog niet zijn. Maar de liberalen vinden geen steun. “Er is vandaag ook helemaal geen parkeerprobleem in ons centrum”, zegt het Eeklose stadsbestuur.

—---------------------------------------

Diedrik Snoeck (43) opent een Meetjeslandse stokerij. Wat dacht je van een likeur op basis van honing uit Balgerhoeke in Eeklo? Een eau de vie op basis van kersen uit Sint-Laureins? Stokerij Snoeck op Kunstdal in Eeklo is nieuw, en zet Meetjeslandse producten centraal. —------------------------------------------

De middenstand van Aalter organiseert Aalter Feest, met de avondmarkt op vrijdag 23 juni als hoogtepunt. Verspreid over de verkeersvrije centrumstraten zijn er verschillende optredens.

—--------------------------------------------

Het is geleden van 2019, maar op zaterdag 24 juni kan je in Eeklo nog eens naar een braderie. Zaterdag is er zomershopping en zie je van 10 tot 17 uur heel wat kraampjes met mooie koopjes in de Boelare, Markt en Stationsstraat.

—--------------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws