Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws vrijdag 23 juni 2023

gepost 10 months ago, op vrijdag, 23 juni 2023 door Crew

Inwoners van de dorpen Poeke en Lotenhulle bij Aalter protesteren omdat De Lijn buslijn 15 vanaf 1 juli niet meer door hun dorpen stuurt.

Na de zomer zullen jongeren vanuit Poeke en Lotenhulle niet meer met het openbaar vervoer op school raken.

—-----------------------------------

De gemeente Maldegem promoot zichzelf voortaan op acht toeristische infopunten in de gemeente. Op de toeristische kaart ‘Ontdek Maldegem’ vind je een overzicht van de bezienswaardigheden en logies, en ook een fietslus in Donk, Kleit, Adegem en Middelburg. —----------------------------------

Knesselare (Aalter) organiseert zaterdag 24 juni de avondmarkt en het event Knesselare Feest. De avond staat helemaal in het teken van de flowerpower, met veel kleurrijke vlagjes in het dorp.

—----------------------------------------

Komend weekend is het kermis in Kaprijke. Het Plein van Kaprijke wordt tijdens de jaarlijkse kermis omgetoverd tot de hotspot voor lokale makers. Op zaterdag 24 juni is er van 14 tot 18 uur een LEF-markt. Dat staat voor lokaal, ecologisch en fair.

—-------------------------------------

De sheltertent toert deze zomer weer door Maldegem, met een eerste stop aan CC Den Hoogen Pad in Adegem. Daar staat de shelter nog tot en met 16 juli met tal van optredens. Alle Info: www.maldegem.be/toeren.

—-------------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws