Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws donderdag 21 december 2023

gepost 4 months ago, op donderdag, 21 december 2023 door Crew

De gemeente Aalter gaat op zoek naar inwoners die begin volgend jaar kans maken op de titel van ‘warme hart van Aalter’. Ken je dorpsgenoten die altijd voor jou klaarstaan? Aalternaren die belangeloos veel voor een ander doen? Jouw kandidaat nomineren kan digitaal via www.aalter.be/warme-hart

—------------------------------------------

De KSA van Aalter kan ook de komende jaren op beide oren slapen, en kan in de gebouwen aan de Sportlaan blijven.

De vzw Sjelter-immo vroeg al langer een verlenging van de huidige erfpacht aan het gemeentebestuur. Dat verliep wat moeilijk, en er kwam zelfs een open brief aan te pas.

—-------------------------------------------------------

De hele kerstperiode organiseert jeugdhuis De Route in Eeklo een indoor skatepark in de Blokhutten in de Sportlaan. Iedereen vanaf 12 jaar kan daar nog gaan skaten tot en met 6 januari 2024. —------------------------------------------------

De hockeyclub Red Wings Aalter blijft groeien, en maakt nu ook de allerjongste Aalternaren wakker voor de sport. In het tweede werkjaar zijn er al 116 leden, en is er met de U7-boys ook een competitieploeg voor de allerkleinsten. Alle info over de club vind je op www.redwingsaalter.be.

—------------------------------------------------

Op vrijdag 22 december kan je in Sint-Laureins naar de vijfde editie van de Sentathon, een fuif voor het goede doel. Er is happy hour van 17 tot 19 uur. Het Sentathon-team zamelt dit jaar geld in om reanimatielessen te organiseren.

—--------------------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws