Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws vrijdag 22 december 2023

gepost 4 months ago, op vrijdag, 22 december 2023 door Crew

Een man die met meer dan dubbel de toegestane snelheid door de Kloosterstraat in Aalter reed, heeft van de politierechter een boete van 400 euro en een rijverbod van 21 dagen gekregen. In de zone 30 reed hij 76 km/u.

—-----------------------------------------

Twee personen uit Eeklo die tijdens een verkeerscontrole betrapt werden op het bezit van verschillende soorten drugs, zijn voorgeleid bij de onderzoeksrechter. Een verdachte is aangehouden.

—---------------------------------

Op kerstavond zullen op begraafplaatsen in het Meetjesland alles samen 1.600 kaarsjes aangestoken worden, op evenveel oorlogsgraven. Dat gebeurt in Maldegem, Adegem, Zomergem, Oostwinkel, Aalter en Eeklo.

—-------------------------------------------

De straatambassadeurs van Eeklo hebben donderdag op de wekelijkse markt eindejaarswensen uitgedeeld aan de voorbijgangers. De stad wou de zichtbaarheid van de straatambassadeurs vergroten, en gaf ze daarom een stek op de donderdagmarkt.

—------------------------------------

De inwoners van Knesselare (Aalter) klinken op zondag 14 januari 2024 op het nieuwe jaar met een eigen receptie. De Landelijke Gilde Knesselare organiseert de gemeentelijke nieuwjaarsreceptie, met de steun van de gemeente Aalter.

—---------------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws