Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws donderdag 20 juli 2023

gepost 7 months ago, op woensdag, 19 juli 2023 door Crew

De oude tegelwinkel Bulcke op de hoek van de Kloosterstraat en de Kwadamstraat in Knesselare (Aalter) wordt binnenkort gesloopt. Er komen op de plaats zeven kavels bouwgrond voor halfopen en gesloten bebouwing.

—------------------------------------------------------------

Het industrieterrein van Eeklo wordt op zondag 23 juli het decor voor de Jeugdkoers voor nieuwelingen en juniores, ingericht door Wielerclub Sportvrienden.

—--------------------------------------------------------------------

‘A Pink Floyd Experience’ komt op vrijdag 17 mei 2024 naar CC Den Hoogen Pad in Adegem (Maldegem). De achtkoppige Belgische band ‘A Pink Floyd Experience’ brengt een combinatie van muziek, lichtshow en videoprojecties. De ticketverkoop start nu al via show-time.be.

—--------------------------------------

Vrijdag 21 en zaterdag 22 juli gaat er op het dorpsplein van Oosteeklo een 2-daags muziekfestival door. De toegang is gratis. Sinds enkele jaren organiseert vzw Onder Den Eik een gratis muziekfestival in het centrum van het dorp onder de grote eikenboom. —-----------------------------------------

Komend weekend is het kermis in Sint-Margriete (Sint-Laureins), maar ook op zaterdag 29 juli wordt verder gefeest. Die dag organiseert Landelijke Gilde een mosselsouper.

—------------------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws