Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws donderdag 19 oktober 2023

gepost 4 months ago, op donderdag, 19 oktober 2023 door Crew

De afgelopen dagen was er heel wat bedrijvigheid merkbaar aan het vliegveld van Ursel. Voor de gelegenheid waren het eens niet de piloten van Vliegclub Ursel die er trainden op hun manoeuvres, maar wel de militairen van de Belgische luchtmacht.

—-------------------------------------

Op de E34 richting Knokke gebeurde woensdagmiddag een zwaar verkeersongeval ter hoogte van Maldegem. Het gaat om een kop-staartaanrijding tussen twee vrachtwagens. Eén van de chauffeurs raakte hierbij gewond.

--------------------------------------------------

De 50-jarigen van Aalter organiseren een leeftijdsfeest en laten niets aan het toeval over. Het comité heeft met www.aalter1973.be een eigen website. “Het feest vindt plaats in feestzaal Ten Dauwe op zaterdag 25 november om 19 uur.

—-------------------------------------

De stad Eeklo wil nieuwe openbare laadpunten voor elektrische wagens voorzien. Van de 34 voorgestelde locaties werden er 23 locaties goedgekeurd door het Departement Mobiliteit en Openbare Werken (MOV) van de Vlaamse overheid.

—---------------------------------------

Eeklo gaat de gronden langs de Lange Moeiakker verder bebossen. De stad kocht met steun van de Vlaamse overheid ongeveer negen hectare gronden in de Lange Moeiakker. In februari werd daar een geboortebos aangeplant, en nu wil de stad verder bebossen. —-----------------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws