Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws donderdag 16 november 2023

gepost 6 months ago, op donderdag, 16 november 2023 door Crew

Na West-Vlaanderen bereidt ook Oost-Vlaanderen zich voor op extra wateroverlast de komende dagen. Gouverneur Carina Van Cauter (Open Vld) riep alle burgemeesters samen voor een overleg. Vooral in het Leiegebied en in Melle en Oosterzele wordt er extra hinder verwacht. —--------------------------------------

Stad Eeklo moet de boomplantdag van komende vrijdag 17 november noodgedwongen schrappen. Door de hevige regen van de afgelopen weken ligt het terrein er te nat en drassig bij om te kunnen aanplanten.

—-----------------------------------------

Maatwerkbedrijf M-accent, dat zijn de medewerkers van de kringloopwinkels in het Meetjesland houden dit weekend een Kerstbeurs en een Warmste Kerstbar. In de meeste kringloopwinkels van het Meetjesland kan je op zaterdag 18 november naar de Kerstbeurs. —-------------------------------------

De groep Frozen Rain heeft met ‘One Mile From Heartsville’ een derde album uit. Frozen Rain is een melodieuze rockband die werd opgericht door songschrijver Kurt Vereecke uit Aalter.

—-----------------------------------------

Aalter viert komende zondag 19 november twee keer feest voor Sinterklaas. Sinterklaas komt zondag met de boot naar Aalter. De intocht zal gehouden worden aan de oevers van het kanaal, aan de kade van de Zuidleiestraat.

—-------------------------------------

Auteur Marc De Bel komt op zondag 19 november naar CC De Meet in Sint-Laureins. Hij brengt de muzikale theatervoorstelling ‘Marc De Bel en de Airkesmachine’, die ongeveer een uur duurt.

—-------------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws