Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws donderdag 12 oktober 2023

gepost 4 months ago, op donderdag, 12 oktober 2023 door Crew

Politiezone Meetjesland heeft 14 bestuurders betrapt op het gebruik van de smartphone achter het stuur. Drie chauffeurs moesten 15 dagen hun rijbewijs afgeven.

—----------------------------------------

De gemeente Aalter zet tijdens deze ‘Week van de Kinderopvang’ de meer dan veertig begeleiders en vrijwilligers in de bloemetjes. Dagelijks maken in Aalter meer dan 500 kinderen gebruik van een van de gemeentelijke opvanginitiatieven. —---------------------------------------------------------------------

Bij Politiezone Maldegem legden drie nieuwe medewerkers de eed af. Rani Dobbelaere (21) uit Maldegem en Benita Vereecke (27) uit Eeklo gingen aan de slag als inspecteur bij de dienst Interventie. Commissaris Joeri Van den Branden (48) is sinds kort dan weer Directeur Operaties.

—------------------------------------------

De verschillende toneelverenigingen van Aalter willen samenwerken, en samen onder de noemer ‘TheAter in Aalter’ naar buiten komen. Naast uitwisseling van praktische zaken, wordt ook ingezet om overkoepelend naar de toneelliefhebber toe te stappen.

—-----------------------------------------------

Eeklo heeft de plannen klaar voor de ombouw van het marktplein. Er wordt gekozen voor het concept van de ‘Markttuinplaats’. De werken starten begin volgend jaar en kosten 900.000 euro.

—----------------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws