Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws donderdag 1 juni 2023

gepost 1 year ago, op donderdag, 1 juni 2023 door Crew

De dode koe die dinsdag aangetroffen werd in een weide in Aalter werd met 99 procent zekerheid niet het slachtoffer van een wolf. Dat zeggen zowel het Instituut voor Natuur en Bosonderzoek als wolvenkenner Jan Loos. Al is de kans wel groot dat het dier op dat moment ergens aan de West-Vlaamse kant van de E40 zat.

—------------------------------------

Lotenhulle (Aalter) viert komend weekend de voorjaarskermis. Op zaterdag 3 juni kan je vanaf 14 uur deelnemen aan een gratis gelukswandeling. Op zondag 4 juni is er vanaf 8.30 uur het Loots Straatontbijt.

—-----------------------------------

Slagerij Renmans in het filiaal van Aldi langs de Gentsesteenweg in Eeklo sluit na zaterdag 3 juni de deuren. Sinds Aldi zelf ook vlees verkoopt werd het steeds minder druk bij Renmans in Eeklo.

—---------------------------------

Kippenkraam Dirk en Anneke, bekend in het Meetjesland, sluit na dertig jaar kippen braden de deuren. Na lange werkdagen van vaak 14 tot 15 uren, stopt het koppel er nu mee.

—------------------------------------

Vanaf maandag 5 juni wordt meer dan jaar gewerkt op het industrieterrein in Maldegem. Er staan rioleringswerken gepland, de bedoeling is de wateroverlast op de industriezone aan te pakken.

—-------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws