Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws dinsdag 9 juli 2024

gepost 7 days ago, op dinsdag, 9 juli 2024 door Crew

Het parket van Oost-Vlaanderen zal niet alle aangiftes van internetoplichting meer onderzoeken, omdat het er gewoon te veel zijn.

Wie via een frauduleuze mail of bericht minder dan 1000 euro verliest, zal geen onderzoek meer krijgen bij het parket. Het vraagt veel tijd om daders van internetfraude op te sporen en daarvoor hebben de politie en het parket niet voldoende mensen.

—------------------------------------

Afvalbeheerder IVM gaat de restwarmte van zijn verbrandingsoven in Eeklo verkopen aan bedrijven in de buurt. IVM zou over nog te veel restwarmte beschikken en wil die nu aanbieden.

—-----------------------------------

Beau Stremus (18) uit Aalter heeft de titel van Mister World Belgium niet behaald. De jury vond Beau nog iets te jong. De winnaar werd de 21-jarige Nathan De Schepper uit Oudenaarde.

—---------------------------------

FC Kleit (Maldegem) en de hele voetbalwereld in het Meetjesland rouwt om het plotse overlijden van Nico Van de Geuchte. Hij werd amper 45 jaar.

—--------------------------------------

Eddy De Baets (65) heeft van het stadsbestuur van Eeklo de medaille van Stadsverdienste gekregen. De medaille is de hoogste eer die je van het stadsbestuur van Eeklo kan krijgen. “Eddy De Baets zet zich dan ook al zowat heel zijn leven in voor Eeklo en het verenigingsleven”, zegt burgemeester Luc Vandevelde (SMS).

—------------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws