Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws dinsdag 4 juli 2023

gepost 8 months ago, op dinsdag, 4 juli 2023 door Crew

Michael De Boever (39) en zijn vrouw Francesca van het restaurant New York Burger aan de Markt in Eeklo kunnen hun terras van 4000 euro niet plaatsen. De stad Eeklo verleende hen een vergunning, om een terras voor het restaurant te plaatsen maar voor de locatie komt er nu een echter bushalte.

—---------------------------------------------

De gemeente Maldegem wil een volgende stap zetten in haar klimaatambities. Het vraagt de inwoners daarom om hun klimaatinspanningen te registreren www.groenblauwpeil.be.

—--------------------------------------------

De Goochelaarstraat in Sint-Laureins wordt een zone vijftig, vanaf de N434 tot aan het Singelken. Er komen nog maatregelen om het verkeer af te remmen en om onnodig verkeer daar weg te houden. De aanleg van de verkeersdrempels start midden augustus. —----------------------------------------

Van maandag 12 juni tot en met vrijdag 14 juli wordt er gewerkt aan het wegdek in de Wildestraat in Assenede. Verkeer moet er plaatselijk omrijden. In diezelfde periode start men ook met het herstellen van de betonverharding in de Maatstraat in Assenede.

—---------------------------------------

De herstellingswerken aan het Verbauwenbad verlopen volgens het stadsbestuur van Eeklo zoals gepland. Het zwembad in Eeklo is al sinds december 2022 dicht om de lekken en barsten in de tegels van de bodem van het zwembad op te lossen. Het stadsbestuur hoopt om het zwembad nog dit jaar te kunnen heropenen.

—-----------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws