Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws dinsdag 31 oktober 2023

gepost 8 months ago, op maandag, 30 oktober 2023 door Crew

De afvalophaling in Eeklo gebeurt vanaf volgend jaar in 2024 met enkele wijzigingen. Het aanvangsuur van de ophaalrondes wordt vervroegd van 6.30 uur naar 6 uur. Gedurende de volledige maand januari zal je gratis met je kerstbomen op het recyclagepark van Eeklo terechtkunnen.

—------------------------------------------------

Bakkerij Lievens in de Stationsstraat in Aalter is na 118 jaar dicht, maar de 79 jarige Solange Van de Velde houdt wel nog haar pralinewinkel van Leonidas open. De bakkerij zelf wordt nu gehuurd door Bakkerij Lanckriet uit Eeklo,

—--------------------------------------

Vanaf donderdag 2 november kan je op het Stationsplein in Maldegem terecht bij de dokterspraktijk Kind. Dat wordt een multidisciplinaire kinderpraktijk, met dokter Jo Keepers (38) aan het roer. —-----------------------------------------

Van 1 tot en met 8 november staat er een mobiele escaperoom op de Markt van Eeklo. De escaperoom is geschikt voor groepen tot en met zes personen. Reserveren: www.eeklo.be/escaperoom.

—--------------------------------------------

De horeca en de toeristische dienst van Sint-Laureins slaan de handen in mekaar om voor een kindvriendelijk onthaal te zorgen. In veertien horecazaken liggen nu papieren onderleggers, die meteen ook kleurplaten zijn voor de kinderen. Je krijgt er meteen ook een doosje potloden bij.

—-------------------------------------------

De pop-up Bar Unique in Maldegem krijgt een tweede seizoen. Het team achter Couleurs Devie wil vanaf dinsdag 31 oktober tot en met 27 januari volgend jaar weer voor een gezellige wintersfeer zorgen in de Brielstraat 81 in Maldegem.

—--------------------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws