Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws dinsdag 28 juni 2022

gepost 2 years ago, op dinsdag, 28 juni 2022 door Crew

Inbrekers hebben zondagnacht lelijk huis gehouden in de plaatselijke horeca. Zowel in de Drongengoedhoeve in Ursel als in restaurant ‘t Brigandje in Maldegem kregen ze onverwacht bezoek over de vloer.

Mochten er mensen iets verdachts gezien of gehoord hebben, neem dan contact met de politie. Of de twee inbraken aan elkaar gelinkt zijn, laat de politie in het midden.

—----------------------------------

Een 48-jarige vrouw die op de expresweg Aalter - Maldegem reed met een snelheid van 150 km/uur op een plaats waar men maar 70 km/uur mocht rijden, mocht het komen uitleggen aan de politierechter. De rechter veroordeelde haar tot een boete van 1.200 euro, een rijverbod van drie maanden en het afleggen van medische en psychologische proeven.

—----------------------

Twee verkeersdrempels in de Koning Albertstraat in Eeklo worden heraangelegd. Het gaat om de verkeersplateaus ter hoogte van de Cocquytstraat en de René Vermaststraat. De werken zullen ongeveer twee weken duren. De Cocquytstraat kan bereikt worden via de Vlamingstraat in Eeklo.

—--------------------------------------

Op het recreatiedomein de Blaarmeersen in Gent worden deze zomer camera's ingezet, zodat de stad kan ingrijpen bij grote drukte. Dat is beslist op de gemeenteraad. Gent wil met die "crowdcontrole" ingrijpen om incidenten te voorkomen. Er zullen ook maximaal 4.500 bezoekers tegelijk de strandzone op mogen.

—-------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws