Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws dinsdag 23 januari 2024

gepost 5 months ago, op dinsdag, 23 januari 2024 door Crew

Net voor het begin van de zomer zal gestart worden met het plaatsen van een geluidsmuur langs de Knokkebaan in Aalter. Het Agentschap Wegen en Verkeer en de gemeente hebben plannen voor een 3,2 kilometer lange geluidsmuur langs de N44. De kostprijs bedraagt 10 miljoen euro

-------------------------------

Een 26-jarige man uit Aalter stond maandag voor de rechter wegens het verkopen van drugs. Onderzoek wees uit dat hij online een winkeltje had geopend waar hij verschillende soorten drugs verkocht.

—---------------------------------

Het rooien van enkele stevige bomen op het brugtalud van de E40 in Stratem in Aalter zorgt voor kritiek. De werken worden niet uitgevoerd door de gemeente, maar wel in opdracht van Wegen en Verkeer. Dat is de beheerder van de snelweg E40.

—----------------------------------------------

Meer dan honderd inwoners uit het Meetjesland adopteren een weesgedicht dat de komende dagen op hun raam komt te staan. Vanaf donderdag 25 januari kan iedereen genieten van de gedichten tijdens Poëzieweek. Tijdens die week zijn er in het Meetjesland ook heel wat activiteiten. Die kan je ontdekken op www.uitinhetmeetjesland.be.

—-----------------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws