Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws woensdag 24 januari 2024

gepost 5 months ago, op woensdag, 24 januari 2024 door Crew

De middenstand van Eeklo kan terugblikken op een geslaagde eindejaarsperiode. "Er werden meer dan 89.000 spaarkaarten uitgedeeld aan klanten”, zegt schepen Hilde Lampaert (N-VA). “Dat wil zeggen dat er minimum 1,2 miljoen euro werd besteed bij onze deelnemende ondernemers.

—--------------------------------------------------

Staf De Wulf (22) uit Aalter pakt met zijn nieuwe bedrijf Eveco uit met een stunt. Tot 31 maart organiseert hij een groepsaankoop voor elke Aalternaar die een laadpaal bestelt. Dus hoe meer inschrijvingen, hoe goedkoper het wordt.

—-------------------------------------------------

Groen Aalter geeft de Groene Pluim dit jaar aan de organisatoren van Broeiploatse in Knesselare. Groen wil hiermee haar waardering uitdrukken voor personen of verenigingen die zich inzetten om van Aalter een meer sociale en duurzame gemeente te maken. —------------------------------------------------

De inwoners van Bellem sluiten op zondag 28 januari het rijtje van nieuwjaarsrecepties in Aalter feestelijk af. Zondag is iedereen vanaf 10 uur welkom in het gemeentelijk ontmoetingscentrum op het dorp van Bellem.

—-------------------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws