Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws dinsdag 15 augustus 2023

gepost 6 months ago, op maandag, 14 augustus 2023 door Crew

De politie van zone Meetjesland Centrum heeft verschillende verkeerscontroles uitgevoerd. De inspecteurs tekenden enkele opmerkelijke resultaten op. Vijf bestuurders bleken te rijden onder invloed van drugs. Hierbij werden 3 rijbewijzen onmiddellijk ingetrokken voor de duur van 15 dagen.

—-------------------------------------------------------

Alfa Romeo-liefhebbers opgelet: zondag 20 augustus organiseert Alfa Romeo SCARB-Club samen met Garage Gent Motors een rondrit in het Meetjesland. De Gentse garage zal ook aan de start verschijnen met een tot de verbeelding sprekende supersportwagen.

—--------------------------------------------------

De kerk op het Oostveld in Eeklo wordt ontwijd. Wat er nadien met de kerk moet gebeuren, is voorlopig onduidelijk. Er wordt naar een nieuwe bestemming gezocht. Een onderkomen voor de school De Kleine Helden en voor muziekclub N9 werd al onderzocht, maar duidelijkheid is er nog niet.

—------------------------------------------

Het grootste project van Oosteeklo in 2023 bevindt zich onder de grond. Woensdag 16 augustus starten daar de reeds lang aangekondigde riolerings- en wegenwerken in de Koning Albertstraat, de Rijkestraat en de Kerrestraat. De werken zullen duren tot de zomer 2024.

—-------------------------------------------------------

Op donderdag 17 augustus zal de renovatie van de Buntelarestraat in Aalter van start gaan waarbij het wegdek volledig in het nieuw gaat. De weg zal terug worden opengesteld op zaterdag 26 augustus.

—---------------------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws