Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws dinsdag 14 november 2023

gepost 3 months ago, op dinsdag, 14 november 2023 door Crew

Tijdens een politie-interventie bij een gezin in Eeklo werden agenten verbaal bedreigd. De vader, moeder en zoon moesten in de rechtbank verschijnen en riskeren celstraffen tussen zes en achttien maanden.

—--------------------------------------------------

Hybride vrachtwagens, oftewel vrachtwagens die een verbrandingsmotor combineren met een elektrische motor: op Vlaamse wegen rijdt daar nog altijd maar een handvol van rond. Maar Igepa Belux, een groothandel in papier uit Aalter, sluit zich nu aan bij die groene mini-vloot. De klanten in Gent zal Igepa zelfs uitsluitend elektrisch bedienen.

—------------------------------------------

Atletiekclub Halestra in Aalter blikt terug op een geslaagde editie van de Memorial Diederik Van Ooteghem. Met 1.200 atleten was het bijzonder druk op en rond de sportterrein van Sint-Maria-Aalter. “

—-------------------

Gaan SMS en N-VA volgend jaar in Eeklo samen naar de kiezer. De politici houden de lippen in ieder geval stijf op mekaar. Tijdens de 24 uur op rollen voor Kom op tegen Kanker hadden de politici van SMS en N-VA in Eeklo alvast een gezamenlijk team. En ze droegen allemaal witte t-shirts met daarop een groot zwart vraagteken. Wat ze ermee bedoelden wilden ze niet kwijt.

—------------------

Haal die nieuwe agenda er alvast bij, want het gemeentebestuur van Maldegem plant opnieuw een nieuwjaarsreceptie voor de inwoners. Maandag 1 januari 2024 worden de flessen weer ontkurkt op de Markt van Maldegem.

—------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws