Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws dinsdag 14 maart 2023

gepost 11 months ago, op maandag, 13 maart 2023 door Crew

De politierechter heeft een alcoholslot opgelegd aan een 20 jarige man uit Aalter. Hij had 1,98 promille in het bloed: het equivalent van een tiental glazen bier. De twintiger riskeerde een boete van 1.600 euro, maar de rechter achtte het meer opportuun om hem een werkstraf van 75 uur te geven.

—--------------------------------------

Aalter maakt zich op voor een druk kermisjaar. De Vastenkermis in Ursel is net achter de rug. Op zaterdag 18 en zondag 19 maart staat de Vastenkermis in Knesselare op het programma. En er is ook de Meikermis Sint-Maria-Aalter van 12 mei tot en met 15 mei

—--------------------------------------

Wie op zoek is naar originele lentefeest- of communiefoto’s voor zijn zoon of dochter, kan zaterdag 1 april terecht in het politiehuis in Eeklo. Je kind kan er op de foto met een stoere politiemoto of -auto. Alleen wie ingeschreven is, kan naar het fotomoment komen.

—-----------------------------

Politiezone Meetjesland houdt deze week snelheidscontroles in Mandeweegsken, de Raverschrootstraat, de Brugsesteenweeg en in de Sint-Laureinsesteenweg in Eeklo. Daarnaast controleren ze de snelheid in de Nieuwstraat en in Eindeken in Kaprijke. Ook in Sint-Laureins houden ze de snelheid in de gaten.

—-------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws