Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws dinsdag 13 juni 2023

gepost 8 months ago, op maandag, 12 juni 2023 door Crew

In eerste aanleg werd de 15-jarige jongen die in mei 2021 zijn buurman in Maldegem dodelijk verwondde met een mes vrijgesproken. Nu riskeert hij in het Gentse hof van beroep om toch schuldig te worden bevonden aan diens dood.

—--------------------------------

Een gekantelde container van een vrachtwagen heeft maandagmiddag voor verkeershinder gezorgd. Het ongeval gebeurde in de Venecolaan in Aalter, op het industrieterrein Lakeland in de buurt van het bedrijf Buyse. De politie was snel ter plaatse en zorgde voor een omleiding.

—-----------------------------------------------------

Vlaams Belang Eeklo wacht geen mogelijke fusie af, en schuift nu al Jens De Pauw (29) naar voor als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van volgend jaar.

—-----------------------------------------------

De renovatie van het dak van de sporthal van Watervliet (Sint-Laureins) start op maandag 19 juni. De werken zullen vermoedelijk tot eind deze zomer duren.

—-------------------------------------

De Eeklonaar poetst minder vaak de tanden dan de doorsnee Vlaming. Ze eten ook te weinig groenten en fruit, en meer dan een op drie zegt recent psychische problemen gehad te hebben. Dat blijkt uit de resultaten van de lokale gezondheidsenquête in Eeklo.

—---------------------------------

Van donderdag 15 tot en met zondag 18 juni is er het 39ste Braderieweekend in Maldegem. De horecazaken stallen hun terrassen uit en er worden ook mobiele eetstandjes voorzien.

—--------------------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws