Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws dinsdag 11 juli 2023

gepost 7 months ago, op dinsdag, 11 juli 2023 door Crew

In Eeklo wordt vanaf 21 augustus gestart met de aanleg van een rotonde op het kruispunt van de Ringlaan met de Industrielaan in Eeklo. De werken zijn eigenlijk de eerste fase van de langverwachte werken voor de realisatie van de Ring rond Eeklo.

—-----------------------------------------

Het kruispunt van de Molenstraat met de Weibroekdreef in Aalter is terug open voor het verkeer. Het kruispunt kreeg een nieuwe betonverharding.

—------------------------------------------------

De Maldegemnaar heeft de Jeugdwerking voor Anderstaligen verkozen tot favoriet goed doel. Het gemeentebestuur beloonde hen met een bakfiets van fietsenwinkel RAIDA.

—--------------------------------------------------

De publicatie van het gemeenteblad Vrij Maldegem van 13 juli zal wegens verlofperiode donderdagmorgen niet in de Maldegemse brievenbussen te vinden zijn. Vanaf vrijdag 14 juli is het gemeenteblad wel af te halen bij de bakker, slager, krantenwinkel, apotheek of in het rusthuis.

—-----------------------------------------------

Sint-Laureins heeft een nieuwe buitentrouwlocatie onthuld. Na de binnentuin van het dorpshuis in Watervliet kunnen geliefden elkaar nu ook het ja-woord geven aan de idyllische Palingbelevingsplek aan de Oostpolderkreek in Sint-Jan-in-Eremo.

—------------------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws