Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws dinsdag 10 oktober 2023

gepost 4 months ago, op dinsdag, 10 oktober 2023 door Crew

Eeklo gaat alle vuilnisbakken in de straten vervangen, en heeft 130 nieuwe besteld. Een externe firma zal deze nieuwe vuilnisbakken regelmatig leegmaken, dus niet langer de eigen mensen van EekloNet.

—----------------------------------------

Een tevredenheidsenquête over de Buitenschoolse Kinderopvang in Eeklo zorgt voor een mooi rapport van 8,2 op 10. In Eeklo doen 1.349 ouders bijna dagelijks een beroep op de 35 kinderbegeleiders van een van de locaties.

—---------------------------------------------

De gemeente Aalter geeft op zondag 15 oktober het startschot van de maandelijkse aperitiefconcerten. Niet meer in het Kasteel van Poeke, maar wel in de zaal van ArtA’A aan het station.

—-------------------------------------------------------

Er beweegt heel wat rond het Kanaal in Aalter. De Vlaamse Waterweg start nu al met de aanleg van het Regionaal Overslagcentrum, iets wat burgemeester Pieter De Crem (CD&V) graag de ‘haven van Aalter’ noemt. Volgend jaar zal ook de fietsbrug over het Kanaal er komen. —--------------------------------------------

N-VA Eeklo heeft een cheque van 600 euro overhandigd aan het project Stormkering. Het bedrag is de opbrengst van hun stand op de rommelmarkt van de Kaaifeesten. Deze keer was het goede doel: het psychisch welzijn bij jongeren.

—---------------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws