Categorie: Nieuws uit de regio

Regionieuws maandag 19 maart

gepost 6 years ago, op zondag, 18 maart 2018 door Crew

Summerfest Aalter zet The Confetti’s op hun affiche op 27 juli. Op de openingsavond komen naast de new beatgroep ook Radio Guga, The Amazing Flowers en Les Truttes langs. Tickets zijn verkrijgbaar via www.summerfest-aalter.be

In Brugge werd in de Ezelstraat het kattencafé Puss&Books geopend. Het is het derde kattencafé van ons land. De katten zijn binnen baas, want ze hebben zelfs hun eigen parcours over de hoofden van de klanten. Het wordt uitgebaat door vrijwilligers. De katten die in het café rondlopen zijn onder andere zwerfkatten. Wie een bezoek wil brengen moet zich wel aan enkele regels houden. Zo mag je geen katten optillen en moet je ook je handen ontsmetten voor je binnengaat. Bezoekers kunnen de katten ook adopteren, waardoor er steeds andere katten zullen rondlopen.

In Eeklo is een werkplaats voor auto’s in de Zandvleuge in brand gevlogen. De eigenaar was bezig met werken aan auto’s toen een vonk van een slijpschijf oversloeg. De brandweer kon enkel vermijden dat het vuur niet oversloeg naar omringende woningen. Binnen de garage werd alles vernield. Er stonden onder andere drie auto’s in. De eigenaar probeerde het vuur te blussen, maar dat was tevergeefs. Hij is zwaar aangeslagen.


  • Bron: Het Laatste Nieuws