Categorie: Nieuws uit de regio

Regionieuws dinsdag 27 februari

gepost 6 years ago, op maandag, 26 februari 2018 door Crew

Zondag werd een man dood aangetroffen in een volkstuintje aan het Tilllegembos in Sint-Michiels. Wellicht gaat het om een wanhoopsdaad, dat zegt het parket van Brugge. Voorbijgangers vonden even na 19 uur het lichaam van de man, hij kon niet meer gered worden. De politie sloot de buurt rond het volkstuintje af. Wie vragen heeft over zelfdoding kan altijd terecht bij de zelfmoordlijn, of op het nummer 1813.

De brug over de N9 in Eeklo wordt volgend jaar vernieuwd. Er wordt volop gewerkt aan het ontwerp voor de brug. De huidige brug werd gebouwd in 1936 en is dus verouderd. De bovenbouw van de brug is in slechte staat en moet dus vervangen worden, de onderbouw blijft wel behouden.

Twee Roemenen van 24 en 25 jaar zitten in de cel op verdenking van brandstofdiefstal in de haven van Zeebrugge. Ze werden betrapt toen ze diesel uit de tank van vrachtwagens aan het overladen waren in bidons. Ze werden aangehouden voor loondiefstal ten nadele van de werkgever. “Het zijn feiten die vaak gebeuren in de achterhaven of in straatjes waar ze hopen niet gecontroleerd worden”, zegt procureur Frank Demeester. Daarom wordt veel gepatrouilleerd in de regio van de haven.


  • Bron: Het Laatste Nieuws