Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws woensdag 4 oktober 2023

gepost 5 months ago, op woensdag, 4 oktober 2023 door Crew

Een 66-jarige automobilist uit Gent overleed dinsdag kort voor de middag na een botsing met een boom in Stratem, Aalter. De hulpdiensten probeerden de man nog te reanimeren, maar dat mocht niet baten.

—-----------------------------------------------

Voormalig schepen Rita De Coninck (CD&V) zal volgend jaar niet meer deelnemen aan de gemeenteraadsverkiezingen in Eeklo. Rita De Coninck is 70 jaar geworden.

—--------------------------------------------

De ouderraad van basisschool De Beuk in Aalter organiseert op zondag 8 oktober een eerste editie van haar kinder- en speelgoedbeurs. De beurs vindt plaats op het schooldomein, nu zondag van 10 tot 16 uur. —-------------------------------------------------

De gemeente Aalter koopt het kunstwerk Balance van Aalternaar Brecht Bossuyt. Brecht Bossuyt was vorige maand een van de kunstenaars op de Biënnale van de Hedendaagse Kunst in het Kasteel van Poeke.

—--------------------------------------------

De intocht van Sinterklaas wordt dit jaar in Aalter gehouden op zondag 19 november. De intocht zal gehouden worden aan de oevers van het kanaal, aan de kade van de Zuidleiestraat.

—-----------------------------------------------

Twee basisscholen uit Maldegem hebben het bezoek gekregen van actrice Sali Haidara, bekend als Maria uit de Ketnetreeks #LikeMe. Ze draagt het jaarthema ‘kwaliteitsvol onderwijs’ nauw aan het hart, aangezien zij naast actrice ook actief is als leerkracht Frans.

—-----------------------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws