Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws vrijdag 23 februari 2024

gepost 3 months ago, op donderdag, 22 februari 2024 door Crew


Een flitspaal in Aalter waakt daar in volwaardige camouflage tussen de bomen langs de baan. De persdienst bij de politie zegt dat politiekorpsen vaker hun flitstoestellen wegmoffelen. —------------------------------

Erik Wille (77) heeft tien wiskundigen en wetenschappers geportretteerd op de muren van het wiskundeblok van het Emmaüsinstituut in Aalter. Erik Wille gaf er zelf 35 jaar les toen het nog gewoon Sint-Gerolf was en geniet ondertussen meer dan twintig jaar van zijn pensioen.

—------------------------------------------------

Een twintiger die een tiener in Eeklo zwaar mishandelde en vernederde, riskeert een gevangenisstraf van tien maanden en een boete van 800 euro. “Camerabeelden hebben alles vastgelegd.

—----------------------------------------

Een 36 jarige dronken automobilist uit Maldegem die zich bijzonder weerspannig gedroeg tijdens zijn arrestatie, riskeert een gevangenisstraf van enkele maanden nadat hij twee agenten sloeg. De geviseerde agenten eisen een schadevergoeding.

—--------------------------------------

GO! atheneum Courtmanslaan in Maldegem zal voortaan gebruik maken van VR brillen tijdens de lessen Heating, Ventilation en Airconditioning. In een tijd waarin de technologische ontwikkelingen snel evolueren, erkennen de leerkrachten de noodzaak om mee te innoveren.

—------------------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws