Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws maandag 13 juni 2022

gepost 2 years ago, op maandag, 13 juni 2022 door Crew

Bij een inval van de politie in een woning in de Schaperijstraat in Eeklo werden 18 cannabisplanten in beslag genomen. Twee personen werden opgepakt. Er werden volgens getuigen ook twee personen geboeid afgevoerd. Maar er is geen melding van verdere aanhouding.

—------------------------------------

Eeklo trekt alle registers open voor de Vlaamse feestdag en haalt op zondag 10 juli grote kleppers naar de stad. Traditiegetrouw start ‘Eekloverdag’ om 13 uur met een fietszoektocht. Je kiest tussen 20, 25 of 30 kilometer. Inschrijven voor de gratis fietszoektocht kan via www.eeklo.be/eekloverdag.

—--------------------

Het zwembad in Aalter moet de laatste dagen van juni even dicht voor het jaarlijks onderhoud. Het zwembad in het Sportpark Aalter-centrum zal gesloten zijn van maandag 27 juni tot en met donderdag 30 juni. Vanaf vrijdag 1 juli om 15.30 uur opent het zwembad al opnieuw de deuren voor publiekzwemmen.

—-------------------------------

Na enkele gemiste jaren worden er op zaterdag 8 oktober opnieuw ondernemersprijzen uitgereikt in Eeklo. De Theo wordt uit de kast gehaald. Dat staat voor de Trofees voor de Hedendaagse Eeklose Ondernemer. Door corona kon de gala-avond lange tijd niet georganiseerd worden, maar in oktober gebeurt het opnieuw. —-----------------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws