Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws donderdag 15 september 2022

gepost 2 years ago, op donderdag, 15 september 2022 door Crew

Aalter neemt maatregelen om de energiefactuur in toom te houden. Vorig jaar werd zowat 1,5 miljoen euro betaald voor gas en elektriciteit. Dit jaar kan daar nog eens een miljoen bovenop komen. Onder andere de verlichting van monumenten gaat uit en het zwembadwater wordt wat kouder.

—---------------------------

De wedstrijden van de Rode Duivels op het WK in Qatar zullen deze winter in Aalter niet op groot scherm getoond worden. Het komende wereldkampioenschap wordt in november en december gespeeld, en dat maakt het voor de organisatie een pak moeilijker.

—-----------------------------------

Markant Knesselare (Aalter) duwt het nieuwe werkjaar op gang. Na een deugddoende zomer, worden de werken weer opgestart met een startvergadering voor het werkjaar 2022-2023.

—---------------------------

In de Vrouwestraat in Eeklo is dinsdagavond het levenloze lichaam van een 49-jarige man aangetroffen. Het parket gaat uit van een verdacht overlijden. Er werd intussen een wetsdokter aangesteld.

—-------------------------------------

Maldegem viert kermis van vrijdag 16 tot en met vrijdag 23 september. Op vrijdag 16 september wordt de vernieuwde Stationsstraat om 19 uur feestelijk ingewandeld. Nadien is er de Streekbierenavond in de tent in het park. Zaterdag staat de muzikale kroegentocht centraal.

—------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws