Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws donderdag 14 december 2023

gepost 4 months ago, op donderdag, 14 december 2023 door Crew

De lagere scholen van College ten Doorn in Eeklo zoeken extra ondersteuning, omdat er deze wintermaanden veel leerkrachten uitgevallen zijn maar jammer genoeg zijn geen vervangers meer”, zegt coördinerend directeur Geert Cornelis.

—-------------------------------------------

De gemeente Aalter legt voor de overgang van oud naar nieuw geen totaalverbod op voor vuurwerk. Maar je kan het vuurwerk ook niet zomaar afsteken. Het vuurwerk moet aangevraagd worden bij het gemeentebestuur en je moet een goedkeuring krijgen. —------------------------------------------

De Sociale Raad van Aalter houdt op zondag 24 december ‘Kerstfeest in alle eenvoud’, voor mensen die alleen zitten. Het kerstfeest wordt gehouden op zondag 24 december vanaf 18 uur in het Parochiaal Centrum Pax, Kerkhofweg 1.

—----------------------------------------------------

Op zaterdag 16 december organiseert jeugdhuis De Voute in Ursel (Aalter) de techno- en ravefuif Nachtruis. De headliner van deze vijfde editie is Mathlovsky, een internationaal gekende dj met roots in Maldegem.

—-----------------------------------------

De groep van Kom Op Maldegem is een grote soepactie gestart om geld in te zamelen voor Kom op tegen Kanker. Via www.komopmaldegem.be kan je het pakket bestellen.

-------------------------------------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws