Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws dinsdag 7 maart 2023

gepost 12 months ago, op dinsdag, 7 maart 2023 door Crew

De betonblokken in de Oude Gentweg in Aalter verdwijnen. Maar er komt midden de rijweg wel een haag in de plaats. De betonblokken werden enkele jaren geleden geplaatst om doorgaand verkeer onmogelijk te maken.

—-----------------------------------------

De herinrichting van het Plein in Kaprijke zal 489.000 euro kosten. De werken starten na de zomer. De gemeenteraad heeft het dossier nu definitief goedgekeurd. “Het terrein is ‘waterziek’ door de afwezigheid van drainage.

—------------------------------

De bibliotheek van Sint-Maria-Aalter is uitgebreid. Door de verhuis van de Scouts ’t Hoekskse kon de bibliotheek de grote ruimte van de feestzaal betrekken.

—---------------------------

Het Provinciaal Streekcentrum Huysmanhoeve in Eeklo gaat op zoek naar het Sterkste Meetje van het Meetjesland. De ludieke wedstrijd voor Meetjeslandse mannen en vrouwen van 50 jaar of meer, wordt op zondag 2 april de opener van het nieuwe toeristische seizoen.

—--------------------------------

De gemeente Maldegem wil alle landbouwers in kaart brengen die zelf hun hoeveproducten aan de man brengen. Ben jij een landbouwer die in een automaat of winkeltje thuis hoeveproducten aanbiedt aan klanten en passanten? Meld je bedrijf aan via www.maldegem.be/

—--------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws