Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws dinsdag 20 februari 2024

gepost 2 months ago, op dinsdag, 20 februari 2024 door Crew

Ten laatste eind deze week zal de Markt van Eeklo dan toch weer opengesteld worden als parking. Tijdelijk, en alleen omdat de heraanleg van de Markt uitgesteld is, en er de komende weken op de grijze vlakte toch niets gebeurt. De heraanleg van de Markt in Eeklo volgt ten vroegste in het najaar.

—----------------------------------

Op maandag 4 maart starten de herinrichtingswerken in de Lostraat in Aalter. De eerste fase loopt tussen de Kestelstraat en de Markt. Later op het jaar pakt de gemeente ook het stuk tussen de Kestelstraat en de Lovelddreef aan.

—--------------------------------------------------

Er liggen sinds maandag acht nieuwe zonnepanelen op het dak van het Emmaüsinstituut in Aalter. Die komen er door een mooie samenwerking.

Het bedrijf Pro Energy en Solarwatt slaan de handen in mekaar, en schenken acht zonnepanelen aan de secundaire school in de Sint-Gerolflaan.

—---------------------------------------

Op zaterdag 24 februari en zondag 25 februari is Balgerhoeke in Eeklo afgesloten voor doorgaand gemotoriseerd verkeer, ter hoogte van de spoorwegovergang.

—------------------------------------------

Julie Lippens komt voor een drietal maanden in de gemeenteraad van Eeklo, voor de fractie van N-VA. Marieke Van den Bulke moet om persoonlijke redenen enkele maanden forfait geven, en laat zich in de gemeenteraad vervangen.

—-----------------------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws