Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws dinsdag 16 april 2024

gepost 2 weeks ago, op dinsdag, 16 april 2024 door Crew

De oude pastorie van Ursel (Aalter) is verkocht. Altro Vastgoed heeft een koper gevonden, die 480.501 euro op tafel legt voor het gemeentebestuur van Aalter. Het gebouw dateert van 1784 en ademt Urselse dorpsgeschiedenis uit. De kopers hebben Urselse roots en hebben mooie plannen met het pand.

—---------------------------------------

De leerlingen van de Taborschool in Bellem (Aalter) hebben zich ingezet voor de Zuidactie en dat heeft een mooi bedrag opgeleverd. Met een sponsorfietstocht en een sobere maaltijd konden de leerlingen 4.600 euro inzamelen.

—--------------------------------------------

Wout Eggermont (25) uit Aalter stoot niet door naar de volgende liveshow van The Voice van Vlaanderen op VTM. De Aalterse trots heeft de voorbije weken een schitterend parcours afgelegd. Op sociale media krijgt Wout alleen maar steun.

—------------------------------------------------

Deze week start stadslijst #TEAM9900 in Eeklo met de grootste burgerbevraging ooit. Elke Eeklonaar krijgt een enquête in de bus. Aan de hand van de antwoorden en meningen van de burgers, zal het team van de stadslijst dan hun verkiezingsprogramma opstellen. —-------------------------------------------

De eerste muurschildering ter ere van 1.300 jaar Assenede is vanaf nu te zien in het straatbeeld. De elektriciteitscabine in de tuin van het gemeentehuis werd kunstig aangekleed door graffiti-artiesten.

—----------------------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws