gepost 6 years ago, op donderdag, 1 februari 2018 door Wim Van Geert

UPDATE 12/02/2018

Onvoorziene omstandigheden op de werf zorgen ervoor dat de geplande fasewissel van vandaag (12/02) schuift naar 15 februari. Op donderdag 15 februari vanaf 9u rijdt het verkeer richting Maldegem op de N44 over één rijstrook. De aannemer werkt op de N44 richting Maldegem. Voor de rest blijft de situatie voor het verkeer hetzelfde als in de vorige fase.

Op maandag 12 februari vindt er een fasewissel plaats met een wijziging voor het verkeer op de Knokkeweg (N44). Vanaf dan rijdt het verkeer richting Maldegem op de N44 over één rijstrook. De aannemer werkt op de N44 richting Maldegem. Voor de rest blijft de situatie voor het verkeer hetzelfde als in de vorige fase.

Verkeerssituatie vanaf 12 februari 2018

  • Het verkeer op de Knokkeweg (N44) richting Maldegem wordt tijdelijk omgeleid via de nieuwe rotonde en rijdt over één rijstrook en moet verderop een doorsteek nemen.
  • De Tieltsesteenweg blijft onderbroken aan de brug. Verkeer rijdt om via de verbindingsweg en de rotonde aan de Steenweg op Deinze (N409)
  • Op de E40 zelf blijft de situatie dezelfde en rijdt het verkeer over 3 versmalde rijstroken in beide richtingen.
  • Fietsers kunnen ook niet meer langs de N44 richting Maldegem rijden. Zij rijden vanaf nu tussen de huidige ovonde en de Brouwerijstraat (en omgekeerd) volgens de gemarkeerde omleiding via het centrum van Aalter.

  • Bron: Eigen redactie