gepost 7 years ago, op maandag, 30 januari 2017 door

De eerste cultuurmarkt van de school Viblo Leieland was met meer dan honderd bezoekers een succes. "Dit initiatief is de ideale kans voor onze leerlingen en hun ouders om elkaar beter te leren kennen", zegt Peter De Maertelaere.
Gisteren organiseerde de school Viblo Leieland een gezellige markt op haar overdekte speelplaats. De eerste cultuurmarkt 'Smaakt naar Meer' lokte meer dan honderd bezoekers en de ouders brachten massaal lekkere aperitiefhapjes mee waar iedereen van kon smullen.

"Met deze cultuurmarkt willen we via cultuuractiviteiten de ontmoeting stimuleren tussen leerlingen en ouders", zegt Peter De Maertelare. "Vorig jaar organiseerden we de tentoonstelling Kunst Praat in het MUDEL, maar deze keer wilden iets op de school zelf organiseren. Er was een verteltent van 'Kip van Troje' in onze turnzaal en het wandelend muzikaal duo Toon Toonladder en Trees Trommelvlies entertainden de kinderen op onze overdekte speelplaats. De toegang was gratis en de soep en de drankjes werden aangeboden door de school." (ASD)


  • Bron: Ingestuurd bericht