Categorie: Nieuws uit de regio

Aalterse jonge ondernemer van het jaar 2017

gepost 7 years ago, op maandag, 23 januari 2017 door Wim Van Geert

In aanloop van de nieuwjaarsreceptie van Open Vld Aalter, organiseert Jong VLD Aalter de verkiezing van de Aalterse jonge ondernemer van het jaar. Hierbij gaat de afdeling op zoek naar jongeren uit Aalter, die het voorbije jaar een eigen onderneming hebben opgericht, of reeds hun eigen zaak runnen.

De genomineerden voor dit jaar zijn Thomas Lataire (Lataire Group), Iris Versnoyen (Danae), Simon Ooghe (Doggershop) en Tim & Angelique Vervynckt-Maenhaut

(Restaurant Woestyne). De 4 ondernemingen kennen elk op hun beurt een mooi product, waar we de komende jaren meer van zullen horen.

Simon de Froidmont, voorzitter Jong Vld Aalter: "Nadat we vorig jaar 3 kleppers konden voorstellen, met uiteindelijk Lorenzo Colle als verdiende winnaar, was het voor dit jaar de uitdaging om wederom sterke kandidaten te vinden met een mooi profiel. Met heel veel trots kunnen we dan ook deze ambitieuze, maar ook beloftevolle ondernemers voorstellen, waar ik van overtuigd ben dat we van deze de komende jaren nog meer van zullen horen. Hoewel deze jongeren ieder uit een andere sector komen, merken we dat bij deze ondernemers innovativiteit en passie aanwezig is, om als jonge ondernemer te slagen. We zijn dan ook bij deze editie bijzonder trots om deze jonge ondernemers aan het publiek voor te stellen.” Naar analogie van vorig jaar, zullen ook dit jaar deze jonge ondernemers op de komende nieuwjaarsreceptie van Open Vld Aalter (05/02/2017 – 13u Villa Snoeck, stationsstraat ’69 te Aalter) uitgenodigd worden, om een kort woordje uitleg te komen geven over hun ambities voor 2017.

De uiteindelijke keuze van de ondernemer van het jaar, zal gebeuren via een Poll (50%) met de facebookgroep van Jong VLD Aalter en de keuze van het bestuur. (50%) Tijdens de nieuwjaarsreceptie zal de winnaar bekend gemaakt worden, in bijzijn van staatssecretaris van Open Vld, Philippe De Backer.

Stemmen kan via onderstaande link.


  • Bron: Eigen redactie