Categorie: Nieuws uit de regio

Regionieuws donderdag 28 december

gepost 6 years ago, op donderdag, 28 december 2017 door Wim Van Geert

Bij aanrijding net buiten station van Aalter is gisterenmiddag een jonge vrouw om het leven gekomen. Aan boord van de betrokken trein zaten een 300-tal reizigers. Het treinverkeer werd stilgelegd tussen Bruggen en Gent-Sint-Pieters. Er werden bussen ingelegd om de treinen te vervangen. Sommige treinen werden omgeleid. Rond 17 uur was het treinverkeer normaal.

Aan het AZ Alma in Eeklo staan nieuwe laadpalen voor elektrische wagens. Op de bezoekersparking staan er in totaal elf laadpalen en op de personeelsparking zestien. Om gebruik te maken van de laadpalen moet je wel beschikken over een laadpas, die kan je verkrijgen bij de provider in het ziekenhuis. Algemeen directeur Rudy Maertens vraagt wel om de parkeerplaatsen met laadpalen vrij te houden voor elektrische wagens.

In het kerstweekend zijn in Deinze een drietal inbraken gepleegd. De dieven pleegden de feiten op het moment dat de huizen leeg waren. In een van de huizen, in Petegem, kwamen de bewoners thuis op het moment van de inbraak, maar de daders konden ontsnappen. De andere inbraken waren in Leerne, daar is het niet de eerste keer dat er werd ingebroken. De politie vraagt om verdachte handelingen en personen te melden.


  • Bron: Het Laatste Nieuws