Categorie: Nieuws uit de regio

Regionieuws dinsdag 26 juni

gepost 6 years ago, op maandag, 25 juni 2018 door Crew

Een fietser is in levensgevaar na een ongeval in Brugge. Hij vloog over de balustrade van de Boeveriepoort en kwam vier meter lager terecht. Hij liep een zware hersenbloeding en meerdere breuken in de nek op. Er waren geen andere voertuigen betrokken.

Pub Olympos, de horecazaak die onder het oude zwembad van Eeklo gevestigd is, blijft open tot het einde van dit jaar. Mensen waren ongerust dat de zaak al ging sluiten samen met het zwembad. Ze dachten dat ze ook geen minigolf meer konden spelen. De zaak is elke weekdag geopend van 13 tot 19 uur en in de weekends van 13 tot 18 uur. Van september tot december veranderen de openingsuren en kan je er terecht op woensdag en in de weekends van 13 tot 18 uur.

De gemeente Kaprijke wil meer feesten organiseren op het Plein en geeft daarom meer subsidies. Tot tien keer per jaar kan 250 euro uitgedeeld worden. Het nieuwe initiatief heet Pleininitiatief en is bedoeld voor publieke evenementen die goedkeuring krijgen van het college van burgemeester en schepenen.


  • Bron: Nieuwsblad