Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws maandag 25 december 2023

gepost 4 months ago, op maandag, 25 december 2023 door Crew

Alle politieke partijen van Eeklo willen debatteren over de toekomst van het gokken in de stad. De bal ging aan het rollen toen het stadsbestuur eerder dit jaar de vergunning van een automatenhal langs de Leopoldlaan niet wou verlengen.

—----------------------------------------------

Het Kerstshoppingfestival in Eeklo is een voltreffer geworden. Donderdagavond werd het startschot gegeven en liep de Markt meteen goed vol. Ook vrijdagavond en zaterdagavond was het overal genieten van jenevers, Glühwein en lekkere hapjes. —----------------------------------------------

De Sociale Dienst van het OCMW Sint-Laureins heeft een kerstfeest georganiseerd. De Sentenaren die het financieel iets moeilijker hebben, werd een lekkere kerstmaaltijd aangeboden.

—-----------------------------------------------

Heel wat handelaars uit Maldegem hebben samen met het gemeentebestuur voor een Kerst-in actie gezorgd. “In totaal werden 370 feestmaaltijden gemaakt, verdeeld over 131 gezinnen in Maldegem”,

—-------------------------------------------

De 25 personeelsleden van warenhuisketen Lidl Eeklo hebben zich van hun warmste kant laten zien met een voedselinzameling. In het afgelopen kerstweekend heeft de Lidl Eeklo meer dan 200 kilogram verse voeding kunnen schenken aan de voedselbank.

—----------------------------------------------

Het dorp van Middelburg (Maldegem) krijgt binnenkort een eigen automaat met voedingswaren. Het kleine dorp van Maldegem, op de grens met Nederland en West-Vlaanderen, heeft verder geen eigen algemene voedingswinkel meer.

—-----------------------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws