Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws maandag 12 februari 2024

gepost 2 months ago, op dinsdag, 13 februari 2024 door Crew

De stationsbuurt van Aalter kreunt de laatste tijd onder overlast.

Er was Een brandstichting in de snoepautomaat, vandalisme aan het aankondigingspaneel en een onveiligheidsgevoel door steeds meer hangjongeren. De daders van de brandstichting zijn ondertussen gevat. —-------------------------------------------

Pleegzorg Oost-Vlaanderen gaat op zoek naar extra pleeggezinnen. Specifiek in Aalter, Lievegem en Sint-Laureins. In Oost-Vlaanderen kunnen we op maar liefst 1.746 pleeggezinnen rekenen”, zegt Christel Verhas, algemeen directeur van Pleegzorg Oost-Vlaanderen. Alle info vind je op www.pleegzorg.be.

—-----------------------------------------------

Voormalig burgemeester van Maldegem Bart Van Hulle (Open Vld) wil voluit voor zijn gemeente gaan. Huidig Vlaams parlementslid Bart Van Hulle (Open Vld) uit Maldegem twijfelt of hij in juni zal deelnemen aan de Vlaamse verkiezingen.

—--------------------------------------------

Er komt een nieuwe parking in het Drongengoed in Ursel (Aalter) om een antwoord te bieden aan de toenemende parkeerdruk. De nieuwe parking komt ter hoogte van de kruising van de Drongengoedweg en Pilkemweg, en ligt zo op ongeveer een kilometer stappen van de Drongengoedhoeve.

—------------------------------------------------------

Tijdens de krokusvakantie wordt in het zwembad van Eeklo voor extra speelplezier gezorgd. De openingsuren worden deze krokusvakantie verruimd. “Tijdens de schoolvakanties, behalve op zondag, ligt de grootste hindernisbaan, de Aqua Glide, elke dag in het water. —-----------------------------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws